Semrush seo eszköz?

A Semrush egy nagyon komplex seo eszköz. Használata regisztrációhoz kötött, de ingyenesen is használható egy szintig.Továbbá a Google kulcsszó keresőjéhez képest jól fel van szerelve mindenféle extrával. Többek között mérhetjük a helyezéseket, kulcsszókutatásra is használhatjuk és bejövő linkeket is ellenőrizhetünk vele. De akár SEO auditot is készíthetünk a segítségével, melyet PDF formátumban le is tölthetünk.

Miben más a Semrush mint az Adwords?

A Semrush kulcsszótervező nem csak pontos találatokat ad, illetve kulcsszóötleteket mint ahogyan az Ubersuggest is, hanem képes egy oldalt szembe állítani a konkurenciával. Erre úgy képes a Semrush, hogy az adott kulcsszóra megnézi az oldalad helyezését és azt is, hogy más oldalak akik megcélozták ezt a kulcsszót hol állnak a keresőben. Továbbá azt is megnézhetjük rajta, hogy a konkurenciánk milyen kulcsszavakból szerzik a látogatóikat. Amiket érdemes nekünk is megcéloznunk, főleg ha a Semrush ingyen, igen tényleg ingyen megmutatja nekünk. Viszont fontos, hogy csak 10 napig 🙁

Bár csak az első pár találatot, a többiért fizetni kell egy havi díjat. Ez az összeg azért nem is annyira kicsi, havi szinten 99,95$ amely forintra átszámolva a jelenlegi középárfolyammal 31,284 Ft.

Semrush kulcsszótervező használata

 1. Nyisd meg a Semrush oldalát.
 2. Ezután lépjünk be a kezelőfelületre.
  Itt az 1-es nyílnál lévő rublikába írhatjuk be a keresni kívánt kulcsszavunkat. (Tudom valakinek félreérthető lehet, de ne a “‘Projects”-re kattints, hanema “Search” melletti üres helybe gépeld be a szót. 🙂
  A 2-es nyíllal jelölt sorban állítható be hogy mely ország adatait szeretnénk látni, illetve milyen készülékről, mikori dátumról és azt is, jhogy a hírdetési költsége milyen valutában írja ki. Jelen esetben “USD”-ben mutatja.
  Végezetül a nagy piros keretben lévő tartalom ma az, amit szerettünk volna látni. Láthatjuk a havi átlagos keresést (“Volume 170”) Illetve a keresési trendet is egy jól szemléltetett oszlopdiagrammal.

  Semrush kulcsszótervező

  Semrush kulcsszótervező

   

A Semrush fegyvertára:

Rengeteg funkciója van ennek a seo eszköznek. Itt most egy összevágott képet láthatsz a menüjéről, melyben egyenként érhetőek el az eszközök. Van itt minden, szó szerint!
Vizsgálhatunk:

 • linkeket
 • Forgalmi adatokat
 • Össze vethetünk Domaint egy másik Domain ellen
 • Megnézhetjük hogy egy kulcsszóra mekkora a verseny
 • És még a közösségi média területéhez is vannak beépítve segéd eszközei.
Semrush menü

Semrush menü

Ha szívesen olvasnál még a Semrushról (sok minden nincs itt leírva, de ez a cikk most csak a kulcsszó keresőjével foglalkozott) akkor látogass el a Semrush blog oldalára.

 

 

Share This